Počet položiek: 0 0,00 €

Toping Monin Dark Chocolate Sauce, 500 ml

kliknutím zväčšíte
Toping Monin Dark Chocolate Sauce, 500 ml - hlavný pohľad
Toping Monin Dark Chocolate Sauce, 500 ml - hlavný pohľadToping Monin Dark Chocolate Sauce, 500 ml - zadný pohľadToping Monin Dark Chocolate Sauce, 500 ml - otvorené viečko
Dostupnosť:Skladom
Produkt je okamžite dostupný k odoslaniu.
Skladom:> 5 ks
Expedujeme:dnes
Cena: 8,40 €
DPH:10 %
Kód:MO-99914
Výrobca:Monin
Krajina pôvodu: Francúzsko
Merná cena: 15,80 €/l
Minimálna trvanlivosť: 6/2024
Pôvod čokolády nás zavedie najmenej o 4000 rokov späť. Staroveká populácia strednej Ameriky objavila a uctievala kakaové bôby. Používala ich na výrobu horúceho, penivého, horkého nápoja, ktorému hovorila "čokoláda." Po predstavení čokolády Európe Krištofom Kolumbom sa stal tento nápoj skutočným bestsellerom.

Omáčka MONIN tmavá čokoláda bola vytvorená špeciálne pre kaviarne. Je vyrobená z tých najlepších ingrediencií a prírodných chutí a stala sa tak ideálnou voľbou ochutenie kávových nápojov. Táto dokonalá vyváženosť kávy a chuti čokoládové omáčky uspokojí aj tých najnáročnejších milovníkov mocha.

Nádoba je prispôsobená pre pohodlné priame dávkovanie. Uzáver je vybavený špeciálnym dávkovacím ventilom, vďaka ktorému nedochádza k nežiadúcemu stekaniu obsahu po vonkajších stenách tuby.

Farba a chuť

  • tmavo hnedá farba
  • autentická a veľkolepá silná chuť čistej čokolády, neuveriteľne krémovitá, hladká, hutná a vyrovnaná konzistencia, zároveň ale nie príliš sladká

Použitie
Mocha, latté, capuccino, mliečne nápoje, zmrzliny, zdobenie.

Doporučenie
Vďaka hladkej textúre umožňuje Monin Dark Chocolate Sauce výrobu jedinečných teplých i studených Mocha. Môže byť použitý aj ako poleva či prízdoba nápojových pohárov. Obľúbená je kombinácia so sirupom Monin Mojito Mint v mätové Mocha. Možno tiež použiť s mliekom či smotanou v pomere 1/1.

Zloženie
nízkotučný kakaový prášok 11%
svetlá čokoláda 20%
cukor, voda, kakaová hmota, stabilizátor E334, ochucovadlá, emulgátor E471, konzervant E202, soľ
alergény: neobsahuje

Položiť novú otázku

Meno
E-mail ( nebude zverejnený )
Váš príspevok
Odpíšte kód
antispam